24 jaar ervaring

Ik ben Bert van der Leij, met mijn 24 jaar ervaring in de reclame- en communicatiesector heb ik je echt wel iets te bieden. In die sector ben ik een vraagbaak voor iedereen die snel iets goeds gerealiseerd wil hebben. Nu nog wil ik mensen en bedrijven vooruit helpen, ook al is het met iets kleins.

Je kan mij inhuren als productiebegeleider van diverse reclame- en communicatie-uitingen. Ook kan ik een oplossing zijn voor jouw bedrijf door het tijdelijk invullen van een functie als interim (freelance) communicatieadviseur.

Voor uitvoerende werkzaamheden als vormgeving en dtp werk kan je natuurlijk ook bij mij terecht! Ik kan hierbij ook gebruikmaken van mijn netwerk.

Daarnaast kan ik je helpen met:
– Het opzetten en inregelen van social media campagnes;
– Het bouwen van jouw website;
– Het regelen van complexere websites of applicaties;
– Het regelen van drukwerk zoals folders, flyers, posters en boeken;

Benieuwd wat mijn ervaring jou kan brengen?
Neem contact op >>>