Brainsh*t, Team Durk en andere activiteiten

Dat De Realisator bedrijven wil helpen met communicatie “problemen” wisten jullie natuurlijk al, maar De Realisator doet meer!

 

Team Durk

Zo heeft De Realisator Team Durk geholpen met het ontwerp en sponsoring van de hardloopshirts. Team Durk heeft als doel geld in te zamelen voor de Nierstichting. Dit doet ze door mee te doen aan de Nacht van Bart. Team Durk bestaat uit 16 hardlopers.

 

Brainsh*t

Voor een afstudeeropdracht werd door mij een website met de titel “Brainsh*t” gerealiseerd. Deze website staat in het teken van jongeren met een depressie. Op deze site kan je informatie krijgen én ervaren wat dit voor deze jongeren inhoudt. De studenten deden de opleiding Journalistiek aan HBO Windesheim in Zwolle. Hun afstudeeropdracht werd heel goed beoordeeld en met trots mag ik zeggen; op productie werd een 10 gescoord! De Realisator stond garant voor het ontwerp én de productie!

 

LKV Pallas’08

Korfbalvereniging LKV Pallas’08 en De Realisator vinden elkaar leuk. Dit blijkt uit de verschillende projecten die ze samen oppakken. Mede door inbreng van De Realisator werd een pitch bij het Innovatiefonds van het KNKV gewonnen. Hiermee komt een bedrag van € 5.000,- beschikbaar t.b.v. de ledenwerving. Hier wordt binnenkort verder invulling aan gegeven.

Nu heeft De Realisator de wisselbanken van een mooi Pallas-tintje voorzien.
 

Wil je weten waar ik jou mee kan helpen?
Neem dan contact met mij op >>>
   

Brainsh*t, Team Durk en andere activiteiten
Deel dit bericht