De WadOpera

Op dit moment zit ik midden in de organisatie van de WadOpera. Een project dat door COVID-19 een jaar is uitgesteld: organisatorisch een grote uitdaging. Maar ook hier geldt; een gezamenlijk doel zorgt voor het beste resultaat. 

Binnen 1,5 week hebben we een verkeersplan en een bewegwijzeringsplan uit de grond gestampt. Daarnaast hebben we de visuele identiteit op deze uitingen  toegepast. Ook hebben we een prachtig programmaboekje gemaakt, in vormgeving en fysieke uitvoering. 

Samenwerking

In samenwerking met Robbin van Nek als creatief brein en Ingrid van der Geest als copy/concept verantwoordelijke, hebben we een topprestatie neergezet. Dit hebben we gerealiseerd door flexibel, doch strak te plannen. Kompas Reclamewerk zorgde voor de uitvoering op de locatie. 

Ik zorgde voor een goede projectbegeleiding, de uitrol van de verschillende creatieve uitingen, het begeleiden van de
verschillende producties en het contact met de producenten van de WadOpera.

Het programmaboekje heb ik laten maken bij Speciaaldrukkerij Douma. Het omslag is voorzien van een milieuvriendelijke foliedruk en het gehele boekje is gemaakt van milieuvriendelijk papier. We willen het Wad immers niet zwaarder belasten dan nodig is.

De WadOpera
Deel dit bericht